Μήνυμα για τους χρήστες φορητού αναγνώστη

Καλώς ορίσατε, Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα φορητού ανάγνωστη σας συνιστούμε να μεταβείτε σε "Λειτουργία πλήρους πρόσβασης".Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει διαφορετικους τύπους πλοήγησης:

Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλογές Προσβασιμότητας

Μέγεθος γραμματοσειράς:

Πλάτος διάταξης:

Κύριο περιεχόμενο

Πολιτική Κρατήσεων

Οι κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω e-mail.

Περίοδος Λειτουργίας: 'Ολο τον χρόνο

Check In: 14:00
Check Out: 12:00

Προκαταβολή
Για την κατοχύρωση μιας κράτησης, απαιτείται η προκαταβολή του 30% του συνολικού κόστους διαμονής εντός 3 ημερών και στην συνέχεια να μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας .

Πολιτική Ακύρωσης

22 ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία άφιξης του πελάτη, η προκαταβολή επιστρέφεται (οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα καταβάλλονται από τον πελάτη).
Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής κράτησης που πραγματοποιείται εντός 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη άφιξη, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση αναχώρησης πριν την ημερομηνία που ζητήθηκε πρέπει να καταβάλλεται το 50% των ημερών που δεν έγιναν χρήση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 Ν1652/86. ΦΕΚ 167 Α.

Για ακύρωση υπάρχουσας κράτησης, απαιτείται γραπτή ειδοποίηση.

Η εξόφληση υπολοίπου γίνεται κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

" Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ,πως από 1/1/2018,συμφωνα με το άρθρο 57 ,επιβάλλεται φόρος διαμονής υπέρ του Δημοσίου, η  χρέωση του οποίου είναι  0,50 ευρώ το δωμάτιο την ημέρα και θα πρέπει να πληρώνεται προκαταβολικά με την άφιξη σας."