Μήνυμα για τους χρήστες φορητού αναγνώστη

Καλώς ορίσατε, Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα φορητού ανάγνωστη σας συνιστούμε να μεταβείτε σε "Λειτουργία πλήρους πρόσβασης".Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει διαφορετικους τύπους πλοήγησης:

Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλογές Προσβασιμότητας

Μέγεθος γραμματοσειράς:

Πλάτος διάταξης:

Κύριο περιεχόμενο

Δραστηριότητες

Δραστηρίοτητες στη Θάσο

Ο γύρος του νησιού. Ο κύριος οδικός άξονας ενώνει όλα τα παράκτια χωριά  έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να επισκεφτείτε όλες τις περιοχές του νησιού. Επίσης μπορείτε να κάνετε το γύρο του νησιού από θαλάσσης, με τουριστικά καραβάκια τα οποία σας ξεναγούν σε όλες τις παραλίες.

Ποδηλασία. Η Θάσος ενδείκνυται για ποδηλασία στη φύση με το δικό σας ποδήλατο ή μπορείτε να νοικιάσετε.

Κατάδυση. Μια μοναδική εμπειρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο του νησιού με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών.

Πεζοπορία. Υπάρχουν πολλά ορεινά ορειβατικά μονοπάτια προσβάσιμα για όσους θέλουν να έρθουν σε άμεση επαφή με τη φύση.

Ψάρεμα. Επιτρέπεται το ψάρεμα με πετονιά και καλάμι σε όλο το νησί καθώς και το ψαροτούφεκο μακριά από πολυσύχναστες παραλίες και κολυμβητές.

Ιππασία. Για όσους αγαπούν τα ζώα και τη φύση μπορούν να απολαύσουν μια βόλτα με άλογα σε κάποιο ιππικό σύλλογο του νησιού.

Θαλάσσια σπορ. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις με θαλάσσια σπορ, μια εκ των οποίων βρίσκεται στην παραλία μπροστά από τα Studios Alegria, με έμπειρους εκπαιδευτές που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Μπορείτε να δοκιμάσετε θαλάσσιο σκι, ποδήλατο, «μπανάνα», αλεξίπτωτο και πολλά άλλα.

Αρχαιολογικοί χώροι. Μπορείτε να επισκεφτείτε τους πολυάριθμους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού όπως το αρχαιολογικό μουσείο, το αρχαίο θέατρο. Επίσης πολλά μοναστήρια καθώς και τα ορεινά χωριά όπως της Παναγίας. Η Παναγία είναι ένας παραδοσιακός ορεινός οικισμός με στενά σοκάκια και μαγαζιά, με την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και δίπλα τις πηγές με τα γάργαρα τρεχούμενα  νερά καθώς και τις υπέροχες παραδοσιακές ταβέρνες με κρέατα στη σούβλα.